DigiD

DigiD aanvragen

Published on december 9th, 2014 | by hoera18.nl

Zonder DigiD kan je niks regelen, je hebt namelijk al een DigiD nodig voor het aanvragen van je studiefinanciering. Een DigiD is jouw persoonlijke inlogcode voor serieuze zaken als het aanvragen van je zorgverzekering, studiefinanciering en ... Read More


Kamers

Op kamers gaan!

Published on november 24th, 2014 | by hoera18.nl

Ben je een student en studeer je in een grote stad, behoorlijk wat reistijd elke dag. Dan heb je er vast wel eens over nagedacht om op kamers te gaan. Of gewoon omdat je het hoog tijd vindt ... Read More


Back to Top ↑
 • Tips, helemaal gratis!

  Een beetje hulp nodig bij het aanvragen van zorgtoeslag? Dat kan, zorgtoeslag.nl helpt met het aanvragen van zorgtoeslag!
  bron: www.zorgtoeslag.nl

  Er zijn in Nederland nou eenmaal meer studenten/jongeren dan studentenkamers en huurwoningen beschikbaar. Dit betekent dat je er dus op tijd bij moet zijn..
  bron: www.kamerstudenten.nl

  Als je 18 jaar of ouder bent is een zorgverzekering verplicht, afsluiten dus!
  bron: www.18ennu.nl

  Na het aanvragen van je DigiD moet je deze zelf activeren.
  bron: www.activerendigid.nl

  Een beetje hulp nodig bij het aanvragen van huurtoeslag? Dat kan, huurtoeslag.nl helpt met het aanvragen van huurtoeslag!
  bron: www.huurtoeslag.nl

  Een uitvaart kost in Nederland al snel €7.500,-, dood gaan is dus een dure grap. Het is dan ook verstandig om jezelf voor deze kosten goed te verzekeren.
  bron: www.studentenuitvaartverzekering.nl